Anna tukesi

Tue Vahvikelinjan toimintaa

Varmistetaan Vahvikelinjan toiminta jatkossakin. Anna tukesi Vahvikelinjan puhelinpalvelun ylläpitämiseen.

Tue Vahvikelinjan toimintaa
Vahvikelinja on vapaaehtoisten avulla toteutettava ja Vahvike.fi-aineistopankkia hyödyntävä puhelinpalvelu, jonka tavoitteena on ylläpitää ikääntyneiden vireyttä ja voimavaroja tuomalla arkeen vaihtelua ja mielenkiintoista tekemistä.

10 eurolla lahjoitat yhden iäkkäiden vireyttä ja voimavaroja tukevan Vahvikelinja puhelinpalvelun päivystysvuoron (2 h).

Puheluissa ratkotaan yhdessä aivopähkinöitä, visaillaan tai muistellaan mukavia ja jutustellaan. Mahdollisuus myös puhelinjumppaan istuen tai seisten. Tärkeintä on kuitenkin rento ja virkistävä hetki.

50 eurolla koulutamme puheluihin vastaavia vapaaehtoisia.

Anna tukesi

Tue Vahvikelinjan toimintaa haluamallasi summalla (10, 20, 50, 100 euroa tai enemmän). Tee lahjoitus Vanhustyön keskusliiton keräystilille*

FI39 50000 12043 5986, OKOYFIHH

Laita maksun viestikenttään tiedoksi: Vahvikelinja.

 

 

Kokemuksia Vahvikelinjasta

Oli kuin olisin aina tuntenut puheluun vastanneen henkilön. Jo henkilön äänensävy, kun vastasi puhelimeen oli niin ystävällinen ja kutsuva. Olin voinut jatkaa puhelua vaikka miten kauan. Juttelimme kaikenlaista ja muistelimme menneitä. Voin suositella muitakin soittamaan. Itselle jäi erittäin hyvä mieli.

– Ritva Jokinen (79), Vahvikelinjaan soittanut

Lue lisää Vahvikelinjasta

Puheluiden sisältö ja kulku lähtee soittajasta. Olemme soittajia varten, joten heidän ehdoillaan mennään. Puheluiden yhteyteen on kiva yhdistää jotain viriketoimintaa, kuten visailua tai vaikka jumppaa! Vahvike.fi-materiaaleja käyttäen puhelujen tukena, päästään monien mielenkiintoisten keskustelujen äärelle.

– Marjukka Paukkunen, Vahvikelinjan vapaaehtoinen

Ryhdy vapaaehtoiseksi

Tutustu Vahvikelinjaan

Tiedote 16.9.2020.

”Tällaista linjaa ei oo aiemmin ollut…kyllä tää puhelu virkisti!” – Vahvikelinja tarjoaa puhelimitse virkistystä ikääntyneille

Tiedote 15.6.2020

Vanhustyön keskusliiton Senioritoiminta on avannut uuden puhelinpalvelun, joka tukee digiyhteyksiä vailla olevia yli 70-vuotiaita

 


* Vanhustyön keskusliitto – Centralförbundet för de gamlas väl ry:llä (0215403-8) on poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa RA/2021/156.  Keräyksen toimeenpanoalue on koko Suomi Ahvenanmaata lukuun ottamatta.