Ajankohtaista

Vanhustyön keskusliiton Senioritoiminta on avannut uuden puhelinpalvelun, joka tukee digiyhteyksiä vailla olevia yli 70-vuotiaita

Vahvikelinja

Vanhustyön keskusliiton Senioritoiminta on avannut uuden Vahvikelinja puhelinpalvelun, joka tukee digiyhteyksiä vailla olevia +70-vuotiaita ikääntyneitä koko Suomessa. Vahvikelinja on nyt toiminnassa ja tarjoaa ikääntyneiden arkeen askaretta aivoille ja piristystä päivään. Puheluiden aikana ratkotaan aivopähkinöitä, visaillaan, muistellaan ja jutustellaan erilaisista teemoista. Vahvikelinjassa hyödynnetään Vahvike.fi-aineistoa.

Vahvikelinjan puhelinnumero on:

050 328 8588

Vahvikelinja on auki maanantaisin ja tiistaisin klo 13–15 ja syksystä alkaen myös sunnuntaisin.

Vahvikelinjan puhelinnumero on tavallinen kännykkänumero, joten se kuuluu tavallisten operaattoreiden puhepaketteihin, eikä siihen soittamisesta koidu ylimääräisiä kuluja. Kannusta ikäihmisiä soittamaan ja kokeilemaan uudenlaista puhelinpalvelua!

Alkuun puhelimessa päivystävät Senioritoiminnan omat työntekijät: Outi, Anu, Meeri ja Minna. Olemme kouluttamassa puhelinpäivystäjiksi vapaaehtoisia, jotka jatkossa vastaavat Vahvikelinjan puheluihin.

Lisätietoja: Vahvikelinjan vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Outi Hellsten p. 050 5145711 tai etunimi.sukunimi(at)vtkl.fi

Tutustu Vahvikelinjaan

Haluatko vapaaehtoiseksi Vahvikelinjan puhelinpäivystäjäksi? Lue lisää.


Palvelun käynnistämiseen ja ylläpitämiseen on saatu Fortumin tukea.