Tue

Tue toimintaamme

Haluatko olla mukana tukemassa Vanhustyön keskusliiton toimintaa iäkkäiden ihmisten hyvinvoinnin edistämiseksi?

Vanhustyön keskusliitto pyrkii työllään ja kehittämistoiminnallaan luomaan toimintamalleja, jotka ovat hyödynnettävissä eri puolilla maata tehtävässä vanhustyössä. Sääntöjensä mukaan liitto työskentelee edistääkseen iäkkäiden ihmisten hyvinvointia ja sosiaalista turvallisuutta.

Yksinäisyys ei saa olla kenenkään kohtalo. vtkl.fi/tue. Punertava auringonlasku järvelle ja etualalla kesäisiä kukkia. Vanhustyön keskusliiton logo.

Keräystili

Vanhustyön keskusliitto – Centralförbundet för de gamlas väl ry:llä (0215403-8) on poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa RA/2021 /156 (voimassa alkaen 19.02.2021). Keräyksen toimeenpanoalue on koko Suomi Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Vanhustyön keskusliiton keräystili:

FI39 50000 12043 5986, OKOYFIHH

Tee lahjoitus MobilePayllä

Voit tehdä lahjoituksen suoraan MobilePaylla. Skannaa koodi ja valitse kategoria Lahjoitus

MobilePay QR-koodi. Lahjoita numero 12728.

Kerätyt varat käytetään Vanhustyön keskusliiton toiminnan piirissä olevien iäkkäiden ihmisten osallisuuden lisäämiseen, aktivointiin ja toimintakyvyn edistämiseen sekä vanhuspoliittisen vaikuttamiseen iäkkäiden ihmisten hyvinvoinnin edistämiseksi.

Tukesi käytetään seuraaviin toimintamuotoihin:

  • Vanhustenviikkoon liittyvään tiedotustoimintaan, toiminnan tueksi tuotettavan materiaalin tuottamiseen sekä tapahtumajärjestelyihin.
  • Vapaaehtoistyöhön sekä seniori- tai ystäväpiiri-toimintaan, jolla pyritään luomaan yhteisöllisyyttä, iloa ja lievittämään yksinäisyyden tunnetta.
  • Ohjauksen ja neuvonnan toteuttamiseen ikääntymistä koskevissa asioissa liiton asiantuntijoiden kautta ja tuottamalla tiedotusmateriaalia toiminnan kannalta tarpeellisista aiheista.
  • Kansalaistoiminnan edistämiseen luomalla edellytyksiä ja ylläpitämällä yhteistoimintaa vanhusten ja ikääntyvien hyväksi toimivien yhteisöjen kesken.

Kaikilla lahjoituksilla on iso merkitys. Voit olla kertalahjoittaja tai suunnata esimerkiksi merkkipäivälahjoituksen yksityishenkilönä tai organisaationa toiminnallemme.

Testamenttilahjoitukset

Jätä jälkeesi pysyvä jälki. Tee testamenttilahjoitus ja auta varmistamaan iäkkäiden ihmisten hyvinvointi myös huomenna. Lisätietoa: VTKL testamentit 050 66112 tai vtkl.fi/tue. Iäkäs nainen aurinkolasit päässä.

Haluatko päättää varallisuutesi käytöstä? Tekemällä testamenttilahjoituksen, voit vaikuttaa niihin asioihin, jotka ovat sinulle itsellesi tärkeitä. Osoittamalla tukesi Vanhustyön keskusliitolle voit vaikuttaa ikääntyneiden ihmisten ja vanhusten hyvinvointiin.

Vanhustyön keskusliitto on toiminut valtakunnallisesti vuodesta 1949 alkaen ikääntyneiden ihmisten ja vanhusten hyvinvoinnin, turvallisuuden ja toimintakykyisyyden edistäjänä. Liitto vaikuttaa lainsäädäntöön, vanhuuspolitiikkaan ja sitä toteuttavaan valtion rahoitukseen.

Kehitämme toimintamalleja ja ylläpidämme toimintaa, joilla voidaan edistää arvokkaan vanhuuden toteutumista. Asuntojen korjausneuvonnan sekä teknologian käyttöä edistävän ohjauksen kautta edistämme ikääntyneiden ihmisten kotona elämisen mahdollisuuksia ja ehkäisemme syrjäytymistä.

Toimimme yhdessä jäsenjärjestömme kanssa. Tuemme jäsenistöämme mm. ikääntyneiden ihmisten osallisuutta ja yksinäisyyden kokemusten ehkäisyä edistävässä kansalais- ja vapaaehtoistoiminnassa. Tukemalla vanhuksille asumis-, kuntoutus- ja hoiva- ym. palveluja tuottavia jäsenjärjestöjään liitto osallistuu vanhuspalvelujen kehittämiseen.

Yleishyödyllisenä toimijana liitto ei maksa testamenttilahjoituksesta veroa, vaan lahjoituksesi käytetään täysimääräisenä liiton perustarkoituksen mukaisiin tehtäviin vanhusten ja ikääntyvien hyvinvoinnin edistämiseksi.

Jos olet kiinnostunut tekemään testamenttilahjoituksen edistääksesi kotimaista toimintaa ikääntyneiden ihmisten hyväksi, ota yhteyttä meihin. Neuvomme tarvittaessa testamentin laatimiseen liittyvissä kysymyksissä. Katso yhteystiedot 

Kiitos, että luit tämän tekstin ja kerrot viestiämme myös muille.