Vanhustenviikko ja -päivä

Vanhustenviikko ja -päivä

Vanhustyön keskusliiton käynnistämät Vanhustenviikko ja -päivä ovat maassamme pisimpään juhlittuja valtakunnallisia teematapahtumia!

Vanhustenpäivän valtakunnallista pääjuhlaa vietetään Keravalla 6.10.2024 teemalla Hyvä arki, hyvä mieli – En bra dag, ett gott humör. Vanhustenviikkoa juhlitaan samalla teemalla 6.-13.10.2024.

#ArjestaJuhlaa #IästäNumero #Vanhustenviikko #ArvokasVanhuus

Vanhustyön keskusliiton käynnistämää Vanhustenpäivää on vietetty jo vuodesta 1954 lähtien lokakuun ensimmäisenä sunnuntaina. Sitä seuraava viikko on Vanhustenviikko. 

Nappaa ideat Vanhustenviikon viettoon

Vinkit ja materiaalit löydät kunkin Vanhustenviikon teemapäivän alta.

Tasavallan presidentti suojelijana

Tasavallan presidentti Alexander Stubb jatkaa pitkää perinnettä ja toimii Vanhustenviikon ja Vanhustenpäivän suojelijana. Hän toimittaa tervehdyksensä valtakunnalliseen Vanhustenpäivän juhlaan Keravalle 6.10.2024.

Teemaa juhlistetaan koko vuoden ja liitto kannustaa yhteisöjä ja organisaatioita järjestämään toimintaa ikääntyneille ihmisille erityisesti Vanhustenviikolla. Vanhustyön keskusliitto tarjoaa ideoita ja materiaalia Vanhustenviikon tapahtumien järjestäjille.  Katso vinkit

Ideoita Vanhustenviikon tapahtumien sisällöiksi voi ilmoittaa ja käydä katsomassa Facebook-sivuillamme: Vanhustenpäivä ja -viikko. Tervetuloa keskustelemaan ja ilmoittamaan omista tapahtumistanne.