Vanhustenviikko ja -päivä

Vanhustenviikko ja -päivä

Vanhustyön keskusliiton käynnistämät Vanhustenviikko ja -päivä ovat maassamme pisimpään juhlittuja valtakunnallisia teematapahtumia!

#LuontoAntaaVoimaa #Vanhustenviikko #ArvokasVanhuus

Vanhustyön keskusliiton käynnistämää Vanhustenpäivää on vietetty jo vuodesta 1954 lähtien lokakuun ensimmäisenä sunnuntaina. Sitä seuraava viikko on Vanhustenviikko. Tänä vuonna Vanhustenviikkoa vietetään 3.-10.10.2021 teemalla

Luonto antaa voimaa – Naturen ger kraft

Nappaa ideat Vanhustenviikon viettoon

Teemaa juhlistetaan koko vuoden ja liitto kannustaa yhteisöjä ja organisaatioita järjestämään toimintaa ikääntyneille ihmisille erityisesti Vanhustenviikolla. Vanhustyön keskusliitto tarjoaa ideoita ja materiaalia Vanhustenviikon tapahtumien järjestäjille. Jokaiselle Vanhustenviikon päivälle on luotu oma luontoon liittyvä teemansa.

Ideoita Vanhustenviikon tapahtumien sisällöiksi voi ilmoittaa ja käydä katsomassa Facebook-sivuillamme: Vanhustenpäivä ja -viikko. Tervetuloa keskustelemaan ja ilmoittamaan omista tapahtumistanne.

Tasavallan presidentti toimii Vanhustenviikon suojelijana

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö toimii aiempien vuosien tapaan Vanhustenviikon suojelijana ja toimittaa tervehdyksensä Vanhustenpäivän pääjuhlaan Ähtäriin.

 

Vanhempi nainen pienen lapsen kanssa syksyisessä maisemassa järven rannalla.