Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Vanhustyön keskusliitto – Centralförbundet för de gamlas väl ry on maan laajin valtakunnallinen vanhuusalan järjestö. Liitto toteuttaa vanhuuspoliittista vaikuttamista ja jäsenyhteisöjen edunvalvontaa ikääntyneiden ihmisten hyvinvoinnin, toimintakykyisyyden ja turvallisuuden edistämiseksi.

Liitto tarjoaa kattavasti toimintaa, koulutusta ja asiantuntijuutta ikääntyneiden hyväksi. Toimintamuotojamme ovat Korjausneuvonta, Senioritoiminta, Ystäväpiiri-toiminta, Omahoitovalmennus, SeniorSurf ja Vahvike-aineistopankki. Toimintansa ja jäsenistönsä kautta liitto tavoittaa maanlaajuisesti satoja tuhansia ikääntyneitä ihmisiä. Liiton toimintaa tuetaan Veikkauksen tuotoilla.

  • Julkaistu 9.1.2023

    Korjausneuvoja Kainuun alueelle

    Haemme valtakunnalliseen ja dynaamiseen liittoomme vakituiseen työsuhteeseen Korjausneuvojaa Kainuun alueelle Korjausneuvojan tehtävänä on vastata ikääntyneiden ihmisten asuntojen korjauksiin liittyvästä neuvonnasta, avustaa asiakasta korjaustarpeiden kartoittamisessa ja suunnittelussa sekä avustusten hakemisessa. Tehtävässä...

    Lue lisää