Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Vanhustyön keskusliitto – Centralförbundet för de gamlas väl ry on maan laajin valtakunnallinen vanhuusalan järjestö. Liitto toteuttaa vanhuuspoliittista vaikuttamista ja jäsenyhteisöjen edunvalvontaa ikääntyneiden ihmisten hyvinvoinnin, toimintakykyisyyden ja turvallisuuden edistämiseksi.

Liitto tarjoaa kattavasti toimintaa, koulutusta ja asiantuntijuutta ikääntyneiden hyväksi. Toimintamuotojamme ovat Korjausneuvonta, Senioritoiminta, Ystäväpiiri-toiminta, Omahoitovalmennus, SeniorSurf ja Vahvike-aineistopankki. Toimintansa ja jäsenistönsä kautta liitto tavoittaa maanlaajuisesti satoja tuhansia ikääntyneitä ihmisiä. Liiton toimintaa tuetaan Veikkauksen tuotoilla.

Arvokas vanhuus on ihmisoikeus. Aina.

  • Julkaistu 3.2.2021

    Haemme Omahoitovalmennus-toiminnan alueohjaajaa

    Hakuaika on päättynyt. Vanhustyön keskusliiton Omahoitovalmennus-toiminta on ryhmämuotoista valmennusta varhaisvaiheen muistisairastuneille ja heidän puolisoilleen eli iäkkäille pariskunnille. Keskeisiä elementtejä vaikuttavaksi todetun ryhmätoiminnan mahdollistamiseksi ovat Omahoitovalmennus-ohjaajakoulutus, verkostoituminen ja etsivän työn menetelmät....

    Lue lisää