Jäsenille

IkäAreena - Osaamisverkosto

IkäAreena – Osaamisverkosto on Vanhustyön keskusliiton jäsentoiminnan vuorovaikutteista tiedon ja kokemusten vaihtoa. Olemme näkyvä vaikuttaja ja vanhuusalan uudistaja yhdessä jäsentemme kanssa. Tuomme tinkimättömästi iäkkäiden äänen kuuluviin

Jäsenenämme olet mukana rakentamassa hyvää vanhuutta, verkostoidut muiden alan toimijoiden kanssa, pääset jakamaan alan viimeisintä tietoa ja parhaita käytänteitä

Liitto tarjoaa jäsenilleen aktiivisesta edunvalvontaa, tukea ja mahdollisuuden jakaa kokemuksia muiden jäsenyhteisöjen kanssa.

Jäsenet saavat ajantasaista tietoa, ohjausta ja neuvontaa sekä mahdollisuuden verkostoitumiseen, kokemusten vaihtamiseen ja tulokselliseen yhteistyöhön. Järjestämme runsaasti erilaisia koulutuksia. Jäsenet saavat viisi kertaa vuodessa ilmestyvän vanhuusalan asiantuntija lehden, Vanhustyö-lehden.

Jäsenten edut ja liiton tarjoamat palvelut löydät kirjautumalla Jäsensivut-palveluun. Jäsensivuilla on mahdollista muuttaa ja päivittää oman yhdistyksen tietoja sekä saada ajantasaista tietoa. Kuukausittain lähettävässä jäsenkirjeessä on viimeisimmät vanhuusalalla tapahtuneet uutiset sekä tietoa tulevista jäsenille suunnatuista koulutuksista. Jäsenkirje sisältää myös lakimiehen ajankohtaisen katsauksen tuleviin lakimuutoksiin, vireillä oleviin uusiin lakeihin ja viranomaisten ohjeistuksia.

Alla olevista linkeistä löydät lisätietoa jäsenille tarjottavista palveluista ja eduista.