Hyvä Ikä -tapahtuma

Hyvä Ikä -messut 28.-29.9.2022

 

Hyvä Ikä messut 28.-29.9.2022- Olemme mukana messuilla.

Vanhustyön keskusliitto järjestää yhdessä Expomarkin kanssa Hyvä Ikä -tapahtumaa joka toinen vuosi.

Vanhustyön keskusliiton osasto 1f21

Hyvä Ikä -messuilla Helsingin Messukeskuksessa 28.-29.9.2022 on esillä uusimpia tuotteita ja ratkaisuja asumiseen, hoivaan ja hyvinvointiin. Ohjelmalavoilla kuullaan asiantuntijoiden puheenvuoroja, katsauksia hyviin käytäntöihin ja innostavia keskusteluja.

Mielenkiintoisia puheenvuoroja

Messuilla on paljon mielenkiintoisia puheenvuoroja ja useita Vanhustyön keskusliiton puheenvuoroja.

Keväällä valmistuneen Vanhustyön keskusliiton teettämän kyselytutkimuksen tuloksia esittelee Marja Vaarama. Anu Jansson puhuu torstaina 29.9. vanhusten yksinäisyydestä. Hänen puheenvuoronsa otsakkeena on Tehokkaita ratkaisuja yksinäisyyteen luontolähtöisin menetelmin.

Asumisen ennakointi ja esteettömyys ovat ohjelmalavalla aiheina keskiviikkona 28.9. ja molempina päivinä on puheenvuoro asumisen esteettömyydestä. Puheenvuoroista vastaa korjausneuvoja Nina Leino.

Miten tukea iäkkäiden digiosallisuutta on aiheena torstaina. Puheenvuoron pitävät SeniorSurf-toiminnan Tiina Etelämäki ja Emmaleena Niemi.

Katso koko ohjelma 

Ammattilaiset veloituksetta

Ammattilaisten pääsevät messuille veloituksetta rekisteröitymällä kävijäksi Hyvä Ikä -messujen sivuilla. Tervetuloa messuille!

Linkki rekisteröitymislomakkeeseen

Yleisökävijöille messuliput maksavat ennakkoon 10 euroa (ovelta 12 euroa). Vanhustyön keskusliitolla on myös jonkun verran yleisölippuja jaettavaksi. Voit tiedustella niitä keneltä?
Samaan aikaan Messukeskuksessa järjestetään myös Fysioterapia & kuntoutus 2022 -messut. Kävijät voivat vapaasti tutustua molempiin.

Vanhustyön keskusliiton osasto

Vanhustyön keskusliiton osasto on luontoaiheinen teemalla Yhdessä luontoon – joka iän oikeus. Osastolla voit osallistua luontoaiheiseen tekemiseen ja muisteluun kaikilla aisteilla. Voit kuunnella iäkkäiden ihmisen omia luontotarinoita sekä maistella yrttejä ja Villi vettä.

Osasto 1f21

Lue lisää Hyvä Ikä -sivuilta osoitteessa hyvaika.fi