Hyvä Ikä -tapahtuma

Hyvä Ikä -messut pidetään syksyllä 2022

Hyvä Ikä messut siirtyvät vuoteen 2022

Vanhustyön keskusliitto järjestää yhdessä Expomarkin kanssa Hyvä Ikä -tapahtumaa joka toinen vuosi.

Hyvä Ikä -tapahtuma on päätetty siirtää edelleen syksyyn 2022.

Messutapahtuma piti alun perin järjestää syksyllä 2020, mutta koronavirus kolautti tapahtuma-alaa melkoisesti. Huhtikuulle 2021 siirrettyjä messuja suunniteltiin syksyn aikana hyvällä tarmolla, mutta jouduimme punnitsemaan tilannetta vielä uudelleen. Kaikki tapahtumissa mukana olevat tahot huomioiden, päätimme panostaa 2022 järjestettävään messutapahtumaan.

Haluamme toimia vastuullisesti, emmekä halua vaarantaa riskiryhmien hyvinvointia ja turvallisuutta. Tapahtumahan on ollut iäkkäiden parissa työskentelevien vanhustyön ammattilaisten tärkeä kohtaamispaikka. Tapahtuman siirto tarjoaa meille mahdollisuuden tehdä entistä paremman messutapahtuman vuonna 2022,” sanoo Hyvä Ikä -messujen pääyhteistyökumppanin Vanhustyön keskusliiton toiminnanjohtaja Anni Lausvaara.

Koronarajoitusten aikana tehty digiloikka rikastuttaa myös tapahtumia, mutta messutapahtumien ydin on edelleen kohtaamisissa. 2022 kutsumme jälleen koolle vanhustyön ja kuntoutuksen ammattilaiset verkostoitumaan innostavien aiheiden ja keskustelujen äärelle. Tämä toimiala on ehdottomasti oman huipputapahtuman ansainnut”, sanoo Expomark Oy:n toimitusjohtaja Tomi Niemi.