Hyvä Ikä -tapahtuma

Hyvä Ikä -tapahtuma

Vanhustyön keskusliitto järjestää yhdessä Expomarkin kanssa Hyvä Ikä -tapahtumaa joka toinen vuosi. Seuraavat messut ovat lokakuussa 2024.

Hyvä Ikä kokoaa yhteen vanhustyön toimijat monialaisesti. Tapahtuma tarjoaa tietoa ja ratkaisuja terveys- ja sosiaalialan ammattilaisille. Mukana on mm. asumis- ja hoivapalvelut, kotiin tuotettavat palvelut, hoitotyön apuvälineet ja tarvikkeet, alan uudet teknologian ratkaisut sekä ikääntymiseen liittyvät hyvinvoinnin palvelut. Myös vanhuuteen varautuvat ovat tervetulleita.

Väestö ikääntyy, joten vanhuuteen varautuminen ja vanhustyö ovat tärkeitä paitsi jokaiselle henkilökohtaisesti, niin myös yhteiskunnallisesti. Puhutteleva ohjelma ja runsas messutarjonta tarjoaa oivallisen alustan käsitellä hyvää ikää monesta näkökulmasta.

Koti ja asuminen ovat vanhenevalle väelle oleellinen teema, mitä muutostöitä ja palveluja on saatavilla kotiin. Vanhenemiseen ja hyvinvointiin liittyvät oleellisesti kuulo, muisti ja näkö. Myös kuntoutus ja toimintakyvyn ylläpitäminen ovat tärkeitä. Ikäteknologian ratkaisut tarjoavat uusia mahdollisuuksia ja helpottavat arkea. Hoivatyön apuvälineet ja tarvikkeet sujuvoittavat ammattilaisten tekemistä.

Hyvä Ikä järjestetään samanaikaisesti Fysioterapia & Kuntoutus -tapahtuman kanssa. Kävijänä pääset vierailemaan molemmissa, saat tietoa vanhustyön ja kuntoutuksen ajankohtaisimmista aiheista.

Tavataan Hyvä Ikä -tapahtumassa 2.-3.10.2024 Helsingin Messukeskuksessa!

Lue lisää Hyvä Ikä -sivuilta osoitteessa hyvaika.fi