Täydennyskoulutus

Ystäväpiiri-ohjaajien täydennyskoulutus

Ryhmänohjaajat keskustelevat iloisesti saman pöydän ääressä.

Vanhustyön keskusliitto järjestää vuosittain Ystäväpiiri- ja Omahoitovalmennus-koulutuksesta valmistuneille ja koulutuksessa aktiivisesti mukana oleville ohjaajille maksuttomia täydennyskoulutuksia verkossa ja lähitapaamisina.

Täydennyskoulutuspäivät ovat syntyneet ohjaajien toiveesta tavata alueensa muita ohjaajia ja jakaa keskenään ryhmänohjauksesta nousseita kokemuksia. Täydennyskoulutukset tarjoavat ryhmänohjausta tukevaa ja alan keskeistä asiantuntijatietoa omaa virkistymistä ja hyviä keskusteluja unohtamatta.

Lisätietoa täydennyskoulutuksista Ystäväpiiri-ohjaajat saavat oman alueensa alueohjaajalta.

Syksyn 2023 eTäydennyskoulutukset

Järjestämme syksyllä 2023 kaksi Ystäväpiiri- ja Omahoitovalmennus-ohjaajille suunnattua täydennyskoulutustuokiota etäyhteyksillä. Koulutusten teemat ja asiantuntijat ovat seuraavat:

  • Ke 11.10.2023 klo 13.00–15.00. Omat arvot ryhmänohjaustyön tukena -työpaja. Kouluttajana Janna Meunier, psykologi, kognitiivisen käyttäytymisterapian kouluttajapsykoterapeutti ja työnohjaaja. Koulutus pidetään Zoom-alustalla.
  • Ke 1.11.2023 klo 13.00–15.00. Vammaisuus ja ikääntyminen. Kouluttajana Sirpa Granö, gerontologi, toimintaterapeutti, ammatillinen opettaja ja väitöskirjatutkija. Koulutus pidetään Teams-alustalla.

Ilmoittautumiset viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta omalle alueohjaajallesi.