Täydennyskoulutus

Ystäväpiiri-ohjaajien täydennyskoulutus

Vanhustyön keskusliitto järjestää vuosittain Ystäväpiiri- ja Omahoitovalmennus-koulutuksesta valmistuneille ja koulutuksessa aktiivisesti mukana oleville ohjaajille maksuttomia täydennyskoulutuksia verkossa ja lähitapaamisina.

Täydennyskoulutuspäivät ovat syntyneet ohjaajien toiveesta tavata alueensa muita ohjaajia ja jakaa keskenään ryhmänohjauksesta nousseita kokemuksia. Täydennyskoulutukset tarjoavat ryhmänohjausta tukevaa ja alan keskeistä asiantuntijatietoa omaa virkistymistä ja hyviä keskusteluja unohtamatta.

Lisätietoa täydennyskoulutuksista Ystäväpiiri-ohjaajat saavat oman alueensa alueohjaajalta.

Kevään 2021 eTäydennyskoulutukset Ystäväpiiri- ja Omahoitovalmennus-ohjaajille

  • 10.2.2021 klo 13.00-15.30. Teemoina yksinäisyys palvelutaloissa ja ikääntyneisiin kohdistuva lähisuhdeväkivalta. Aiheista ovat kertomassa Ystäväpiiri-toiminnan päällikkö FT Anu Jansson Vanhustyön keskusliitosta sekä terveydenhoitaja ja geronomi (AMK) Riitta Vesala Oulun Seudun Mäntykoti ry:n Kotiväki-hankkeesta. Ilmoittautumiset oman alueesi alueohjaajalle 5.2. mennessä.
  • 10.3.2021 klo 10-11. Teemana sosiaalinen kuolema vanhuudessa. Aiheesta kertomassa dosentti Jari Pirhonen Helsingin yliopistosta. Ilmoittautumiset oman alueesi alueohjaajalle 5.3. mennessä.

Koulutukset järjestetään Teams-verkkoympäristössä, ja ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ennen tilaisuuksia.