Täydennyskoulutus

Ystäväpiiri-ohjaajien täydennyskoulutus

Vanhustyön keskusliitto järjestää vuosittain Ystäväpiiri- ja Omahoitovalmennus-koulutuksesta valmistuneille ja koulutuksessa aktiivisesti mukana oleville ohjaajille maksuttomia täydennyskoulutuksia verkossa ja lähitapaamisina.

Täydennyskoulutuspäivät ovat syntyneet ohjaajien toiveesta tavata alueensa muita ohjaajia ja jakaa keskenään ryhmänohjauksesta nousseita kokemuksia. Täydennyskoulutukset tarjoavat ryhmänohjausta tukevaa ja alan keskeistä asiantuntijatietoa omaa virkistymistä ja hyviä keskusteluja unohtamatta.

Lisätietoa täydennyskoulutuksista Ystäväpiiri-ohjaajat saavat oman alueensa alueohjaajalta.

Kevään 2022 täydennyskoulutustuokiot etänä

Tarjoamme Ystäväpiiri- ja Omahoitovalmennus-ohjaajille mahdollisuuden osallistua seuraaviin Teams-verkkoympäristössä järjestettäviin koulutustilaisuuksiin keväällä 2022. Ilmoittautumiset omalle alueohjaajallesi viimeistään viikkoa ennen koulutusta. Tervetuloa mukaan!

  • To 17.3.2022 klo 13.00-14.15 Mikä liikuttaisi minua – ja meitä? – voimia liikkumisesta / liikunnasta. Pirjo Kalmari, ft, VTM, ohjelmakoordinaattori, Ikäinstituutti
  • To 24.3. klo 13.00-14.30 Myötä- ja vastoinkäymisissä – Ikääntyvän puolison muistisairauden merkitys parisuhteessa. Päivi Eskola, TtM, yliopistonopettaja (gerontologia), Jyväskylän avoin yliopisto, Liikuntatieteellinen tiedekunta, Gerec
  • To 31.3. klo 10.00-11.30 tai 13.00-14.30 Iloa ja oivalluksia ryhmätoimintaan – toiminnallinen webinaari. Anu Lintilä, vastaava toiminnanohjaaja ja Meeri Falck, toiminnanohjaaja, Senioritoiminta, Vanhustyön keskusliitto. (Ilmoittaudu vain toiseen, yhteen tilaisuuteen mahtuu mukaan 15 osallistujaa)