Virikemateriaalit

Virikemateriaalit

Vahvike aineistopankista löytyy maksuttomia materiaaleja virikkeelliseen toimintaan. Tutustu Vahvike.fi

Myynnissä olevat materiaalit

Huom! Hintaan lisätään toimituskulut tilauksen painon mukaan.

  Muistoissamme 50-luku

  Kirjassa on 22 teemaa keskustelukysymyksineen.

  Kirja on repeämätön ja kestää kostealla pyyhkimistä sekä desinfiointia. Kierreselkä mahdollistaa aukaisemisen kaksin kerroin kaikilta sivuilta. Takakannen sisäpuolen taskusta löytyy 28-sivuinen ohjaajan opas, jonka avulla nuoretkin hoitajat pystyvät virittämään ja ylläpitämään keskustelua elämästä tapahtumarikkaalla 50-luvulla.

  Kirja liittyy Muistoissamme 50-luku kuvapakkaan.

  Hinta 38 euroa/kpl
  Muistoissamme 50-luku -kuvapakka

  Kestävässä muovikotelossa 50 kpl A5-kokoisia laminoituja kuvakortteja 50-luvun muistoja herättävistä esineistä sekä 30-sivuinen opas.

  Kuvat on lisätty Vahvike -aineistopankkiin www.vahvike.fi eli niitä voi keskustelun tueksi myös heijastaa seinälle. Kuvapakka sopii käytettäväksi yhdessä kuvakorttien Arjen esineitä vuosien takaa kanssa.

  Kokonaisuuteen kuuluu selkokirja Muistoissamme 50-luku.

  Hinta 25 euroa/pakka
  Luontokortit

  Luontokortit on suunniteltu luontoaiheisten keskustelujen virittämiseksi. Luontomielikuvien herättelylläkin on positiivisia vaikutuksia ihmisen hyvinvoinnin kokemuksiin. Kortit sopivat mainiosti eri ikäisten henkilöiden yhdessäoloon. 72 mattalaminoitua korttia sisältävät kysymyksiä luontoelämyksistä, luontoon liittyvistä toiveista, luontomuistoista sekä luonnontiedosta. Tarkempia tietoja löytyy Vahvike-aineistopankin Luonto-laatikosta www.vahvike.fi > Luonto

  Hinta 7,50 euroa/pakka
  Muistelu- ja keskustelukortit

  Korttien avulla voi muistella, kertoa ja tutustua. Niissä on lapsuuteen, nuoruuteen ja aikuisuuteen sekä tämän hetken ajatuksiin liittyviä kysymyksiä. Pakka sisältää 72 korttia ja useita vinkkejä niiden erilaisista käyttötavoista. Korttien avulla eri-ikäiset ja erilaisista kulttuuritaustoista tulevat ihmiset voivat tutustua toisiinsa.

  Hinta 7,50 euroa/pakka
  Onnikortit

  Onni-kortit ovat muistelu - ja keskustelukysymyksiä liittyen onnellisiin hetkiin ja hyvää mieleen, vuorovaikutukseen, muisteluun ja tutustumiseen. Pakassa on 72 kysymyskorttia. 2020.

  Hinta 8 euroa/pakka

  Tilaajan tiedot

  Pakollinen kenttä *