Virikemateriaalit

Virikemateriaalit

Vahvike aineistopankista löytyy maksuttomia materiaaleja virikkeelliseen toimintaan. Tutustu Vahvike.fi

Myynnissä olevat materiaalit


Muistoissamme 50-luku
Kirjassa on 22 teemaa keskustelukysymyksineen.

Kirja on repeämätön ja kestää kostealla pyyhkimistä sekä desinfiointia. Kierreselkä mahdollistaa aukaisemisen kaksin kerroin kaikilta sivuilta. Takakannen sisäpuolen taskusta löytyy 28-sivuinen ohjaajan opas, jonka avulla nuoretkin hoitajat pystyvät virittämään ja ylläpitämään keskustelua elämästä tapahtumarikkaalla 50-luvulla.

Kirja liittyy Muistoissamme 50-luku kuvapakkaan.

Hinta 38 euroa/kpl


Muistoissamme 50-luku -kuvapakka
Kestävässä muovikotelossa 50 kpl A5-kokoisia laminoituja kuvakortteja 50-luvun muistoja herättävistä esineistä sekä 30-sivuinen opas.

Kuvat on lisätty Vahvike -aineistopankkiin www.vahvike.fi eli niitä voi keskustelun tueksi myös heijastaa seinälle. Kuvapakka sopii käytettäväksi yhdessä kuvakorttien Arjen esineitä vuosien takaa kanssa.

Kokonaisuuteen kuuluu selkokirja Muistoissamme 50-luku.

Hinta 25 euroa/pakka


Luontokortit
Luontokortit on suunniteltu luontoaiheisten keskustelujen virittämiseksi. Luontomielikuvien herättelylläkin on positiivisia vaikutuksia ihmisen hyvinvoinnin kokemuksiin. Kortit sopivat mainiosti eri ikäisten henkilöiden yhdessäoloon. 72 mattalaminoitua korttia sisältävät kysymyksiä luontoelämyksistä, luontoon liittyvistä toiveista, luontomuistoista sekä luonnontiedosta. Tarkempia tietoja löytyy Vahvike-aineistopankin Luonto-laatikosta www.vahvike.fi > Luonto

Hinta 7,50 euroa/pakka


Muistelu- ja keskustelukortit
Korttien avulla voi muistella, kertoa ja tutustua. Niissä on lapsuuteen, nuoruuteen ja aikuisuuteen sekä tämän hetken ajatuksiin liittyviä kysymyksiä. Pakka sisältää 72 korttia ja useita vinkkejä niiden erilaisista käyttötavoista. Korttien avulla eri-ikäiset ja erilaisista kulttuuritaustoista tulevat ihmiset voivat tutustua toisiinsa.

Hinta 7,50 euroa/pakka


Arjen esineitä vuosien takaa
60 kpl A5-kokoisia laminoituja kuvakortteja arkipäivän tarvikkeista sota- ja pula-ajalta sekä sen jälkeen. Kotelo sisältää perusteellisen selostusvihon, joka auttaa muistelun ja keskustelun virittämistä. Sopii mm. hoitokotien ryhmätoimintaan, isovanhempien ja lastenlasten väliseen vuorovaikutukseen, elämäntarinoiden läpikäymiseen ja muisteluterapiaan.

Hinta 25 euroa


Murtumatta mukana – Lujuutta liikkumalla
Opas ikääntyvien vertaisliikunnan ohjaamiseen. Lujuutta luustolle liikunnasta ja terveellisestä ravinnosta. Vinkkejä vertaisliikunnan ohjaamiseen ja terveyden ylläpitoon. 2009.

Hinta 10 euroa

Tilaajan tiedot


Pakollinen kenttä *