UUTUS: Ajan aarrejahti -lautapeli

25,00 

Suositusikä 10+ vuotta
Pelaajamäärä 2–4 pelaajaa
Pelin kesto 45+ minuuttia
Sisältö: Pelilauta, 150 korttia (120 vuosikymmen/kysymyskorttia, 30 sattumakorttia), 4 pelinappulaa ja noppa

Pelin tavoitteena on olla ensimmäinen pelaaja, joka kerää kortin jokaisesta vuosikymmenestä ja lopuksi saavuttaa juhlaruudun pelilaudan keskellä.

Kuvaus

Peli Ajan aarrejahti syntyi Vanhustyön keskusliitossa tarpeesta muuttaa yhteiskuntaa ikäystävällisemmäksi ja valmistella yksilöitä kohtaamaan vanhuuden kysymykset rohkeasti ja ennakoiden. Pelin ideana on tarjota pelaajille mahdollisuus kokea eri elämänvaiheita ja ikäkausia ratkaisten haasteita aina 10-vuotiaasta 100-vuotiaaksi.

Pelaajat navigoivat pelin läpi vastaten ikään, ikääntymiseen ja ennakointiin liittyviin kysymyksiin. Pelin kulku heijastaa elämän monimuotoisuutta ja tarjoaa pelaajille mahdollisuuden keskustella ja valmistautua tuleviin haasteisiin.

Peli on myös oppimis- ja kokemusmatka, joka avaa keskustelua ikääntymisen merkityksestä ja sen tuomista mahdollisuuksista. Pelin voittaja ei ole ainoastaan hän, joka ensimmäisenä vastaa jokaiseen vuosikymmenen kysymykseen, vaan myös hän, joka koko matkan varrella oppii eniten ja varautuu parhaiten tulevaan.

Lisätiedot

Paino 0,8 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “UUTUS: Ajan aarrejahti -lautapeli”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *