Tapahtumat

Iloa ja oivalluksia ryhmätoimintaan 2, OULU

Järjestämme toivotun lisäkoulutuksen Iloa ja oivalluksia ryhmätoimintaan -koulutukselle. Molemmat koulutuspäivät ovat itsenäisiä kokonaisuuksia. Koulutuksiin osallistumisjärjestyksellä ei ole merkitystä.

Koulutuspäivä on toiminnallinen, harjoituksiin painottuva ja uusia ideoita antava. Sisältö painottuuu osallistaviin menetelmiin, joissa hyödynnetään mm. luonto- ja taidelähtöisiä menetelmiä. Saat myös mahdollisuuden vertaistuellisiin keskusteluihin toisten ammattilaisten kanssa sekä jakaa omia kokemuksia ja osaamistasi.

Koulutuksen hinta on 70 euroa sisältäen päiväkahvin ja materiaalin. Koulutus on suunnattu ammattilaisille, jotka ohjaavat iäkkäille erilaista ryhmä- ja päivätoimintaa.

Oletko löytänyt kaikki Vahvikkeen ideat? Perehdytään päivän aikana käytettävien materiaalien Vahvike-aineistoihin, joita on helppo hyödyntää omissa ryhmissä kuntoutumisen tukena ja arjen iloksi.

Koulutuksen hinta on 70 euroa sisältäen päiväkahvin ja materiaalin. Koulutus on suunnattu ammattilaisille, jotka ohjaavat iäkkäille ihmisille erilaista ryhmä- ja päivätoimintaa.

LISÄTIETOJA KOULUTUKSESTA:
Anu Lintilä 050 5722830 tai anu.lintila@vtkl.fi

Ohjelma:

8:30-11:30

Esittäytyminen ja päivään virittäytyminen

Ideoita ryhmäsisältöihin

11:30-12:30

Omakustanteinen lounas


12:00-14:00

Ryhmämenetelmiä taiteesta ammentaen ja pelien avulla aivotoimintaa virkistäen

14:00-14:20

Pullakahvitarjoilu

14.20–16.00

Luonnosta voimaa ryhmään ja ohjaajalle

Päivän koonti ja palaute

Todistukset ja materiaalipaketit