Ajankohtaista

Onko sinun vaikea päästä kotoa tapaamaan ikätovereita? – Tule mukaan verkkoryhmään

Iäkäs ihminen tietokoneen äärellä keskustelemassa verkossa muiden kanssa. Kuulokkeet korvilla.

Kaipaatko aivoja aktivoivaa tekemistä ja yhdessäoloa muiden kanssa? Onko sinun vaikea päästä kotoa tapaamaan ikätovereita? Jos omistat tietokoneen tai tabletin, jossa on kamera ja verkkoyhteys ja sinulla on sähköposti käytössäsi, niin maaliskuun verkkoryhmä on sinua varten.

Verkkoryhmä on tarkoitettu yli 74-vuotiaille. Ryhmä pitää sisällään keskustelua sekä erilaista aivoja aktivoivaa yhteistä tekemistä kuten aivojumppaa ja visailua. Sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa ryhmäkertojen sisältöön.

Ryhmä kokoontuu 5 kertaa, torstaisin 2.–30.3.2023 klo 10–11

Osallistujilta toivotaan lähtökohtaisesti mahdollisuutta osallistua kaikkiin kertoihin. Ryhmä kokoontuu Teams-sovelluksessa, mutta sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta sen käytöstä, kiinnostus sen oppimiseen riittää.

Ennen ryhmän aloitusta jokaisen osallistujan kanssa tavataan henkilökohtaisesti Teamsissä alkukartoituksen merkeissä, jotta varmistetaan tekniikan toimivuus. Ryhmään mahtuu 8 henkilöä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ryhmä toteutetaan yhteistyössä Vanhustyön keskusliiton Senioritoiminnan kanssa ja sitä ohjaa sosionomiopiskelija Piia Leppäkoski Laurea AMK:sta. Ryhmä on osa Piian opinnäytetyötä.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot

piia.leppakoski@student.laurea.fi perjantaihin 17.2. mennessä.

Jos olet kiinnostunut verkkoryhmistä myös jatkossa, voit jättää yhteystietosi Senioritoimintaa varten. Näin Senioritoiminta voi huomioida verkkoryhmätoiminnan tarvetta.

Senioritoiminta

Tervetuloa mukaan!