Ajankohtaista

VTKL SuomiAreenalla Porissa

Suomi Areena ohjelmalehtinen: Kuva viereesi jää? Ikääntyneiden yksinäisyyteen on puututtava nyt!

Vanhustyön keskusliitto on jälleen mukana SuomiAreena tapahtumassa. Järjestämme yhteistyössä kumppaneidemme kanssa keskustelutilaisuuden ikääntyneiden yksinäisyydestä 17.7. Lisäksi asiantuntijamme on 16.7. keskustelemassa digiyhteiskunnasta ja saavutettavuudesta.

”Kuka viereesi jää? Ikääntyneiden yksinäisyyteen on puututtava nyt!”

Keskustelutilaisuudessa ”Kuka viereesi jää? Ikääntyneiden yksinäisyyteen on puututtava nyt!” pohditaan, mitä ikääntyneiden yksinäisyydelle voidaan tehdä, millaisia uhkakuvia yksinäisyys aiheuttaa ja miten yksinäisyyttä voisi ehkäistä. Tilaisuus pidetään Puuvillan kauppakeskuksessa 17.7.2019 klo 11.30-12.30.

Yhteistyössä ovat mukana Kansallinen senioriliitto ry, Miina Sillanpään säätiö sr ja Synocus Oy. Tilaisuuden juontaa Peter Nyman.

”Katoaako kansalainen digiavaruuteen?”

Paneelikeskustelussa ”Katoaako kansalainen digiavaruuteen?” pohditaan, miten voidaan rakentaa entistä saavutettavampaa digiyhteiskuntaa. Tilaisuus pidetään kaupungintalon pihalla 16.7. klo 17.30.

Keskustelussa mukana Teija Saarinen VTKL:n SeniorSurf-toiminnasta. Keskustelun järjestää Kehitysvammaliitto ja 2M-IT.

Katso tilaisuudet verkossa

Jos olet paikalla Porissa, tule kuuntelemaan mielenkiintoisia keskusteluja, mutta jos et pääse paikalle, voit katsoa tilaisuudet verkossa: