Ajankohtaista

VTKL mukana Apuvälinemessuilla 7.-9.11.

Vanhustyön keskusliitto on mukana Apuvälinemessuilla Tampereella 7.-9.11. Tule keskustelemaan korjausneuvonnasta ja tutustumaan ryhmä- ja viriketoiminnan aineistopankki Vahvikkeeseen.

Ikäihmisten asuntojen muutostöiden kartoittamiseen ja korjausavustusten hakemiseen on mahdollista saada apua. Vanhustyön keskusliiton Korjausneuvonta auttaa ja opastaa. Korjausneuvonta on asuntojen korjaus- ja muutostarpeiden arviointia ja korjausten edistämisen sekä avustusten hakemisessa auttamista.

Tapaat korjausneuvojiamme Apuvälinemessuilla. Jos et pääse paikalle, niin löydät oman alueesi korjausneuvojan yhteystiedot verkkosivuiltamme.

Korjausneuvojien yhteystiedot

Perjantaina 8.11. kanssamme osastolla on Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ARA. Tervetuloa kuulemaan esitystä korjausavustuksista sekä keskustelemaan kanssamme.

Lue tiedote Apua ja avustuksia ikäihmisten kotien muutostöihin

Senioritoiminnan Kuvamuistiharjoitus lapsille ja isovanhemmille.

Vahvike on ryhmä- ja viriketoiminnan aineistopankki

Vahvike on ryhmä- ja viriketoiminnan aineistopankki, jota voivat käyttää erilaisten ryhmien ja kerhojen ohjaajat sekä yksittäiset ihmiset. Se sopii ikäpolvien yhteisen toiminnan suunnitteluun sekä opetuskäyttöön.

Vahvike sisältää toimintaideoita ja hankkeiden tuloksia: muisteluaineistoja, kognitiivisia harjoitusmateriaaleja, kuvapankin, vuodenkiertoon liittyviä materiaaleja, vuorovaikutusta stimuloivia korttisarjoja, tulostettavia ohjeita ja kirjallisuutta lipaston laatikoiden mukaisista aiheista: vastalääkettä virikkeettömyyteen.

Tutustu Vahvikkeeseen

Nähdään Tampereella messuosastolla 401!