Ajankohtaista

Varaudu vanhuuteen – Vanhustenviikko 6.-13.10.

Vanhustenpäivän pääjuhla 6,10,2019 klo 13-14.30 Sodankylän liikuntahalli. Lämpimästi tervetuloa.

Vanhustyön keskusliiton käynnistämät Vanhustenpäivä ja -viikko ovat maassamme pisimpään juhlittuja valtakunnallisia teematapahtumia.

Vanhustenviikkoa vietetään 6.-13.10.2019 teemalla

Varaudu vanhuuteen – Gardera dig för ålderdomen – Ráhkkan boarisvuhtii

Liitto kannustaa yhteisöjä ja organisaatioita järjestämään toimintaa ikääntyneille ihmisille Vanhustenviikolla.

Tiistai 8.10. on SeniorSurf-päivä

SeniorSurf-päivä on hyvä tilaisuus rohkaista ihmisiä käyttämään älypuhelinta, tablettia tai muuta tietotekniikkaa. Tapahtuma on mukava järjestää vaikka yhdessä jonkun paikallisen kumppanin kanssa.

Tapahtumassa voi olla digiopastusta, ajankohtaista tietoa, tutustumista laitteisiin yms. Löydät päivästä lisätietoa, ohjeita, mainospohjia ja hauskoja innostusvideoita SeniorSurfin sivuilta.

10.10. Vanhuuteen varautumisen iltapäivä Oodissa Helsingissä

Vanhuuteen varautumisen iltapäivä tarjoaa tietoa, kokemuksia ja keskustelua ikääntymisen suunnittelusta ja ennakoinnista Helsingin keskustakirjasto Oodissa torstaina 10.10. Kaikille avoimessa tilaisuudessa julkistetaan Vanheneminen.fi -sivusto – laaja tietopaketti jokaiselle, joka haluaa suunnitella ja ennakoida itselleen ja läheisilleen turvallisia ja hyviä vuosikymmeniä.

Vanhustenpäivän pääjuhla Sodankylässä

Vanhustenpäivän valtakunnallista pääjuhlaa ikääntyneille ihmisille ja heidän läheisilleen vietettiin sunnuntaina 6.10.2019 Sodankylässä yhteistyössä Sodankylän kunnan ja paikallisten toimijoiden kanssa.

Juhlan tunnelmiin voi palata tallenteena sodankyla.fi-sivujen kautta. Tapahtumalinkki tulee sodankyla.fi etusivulle.

Ideoita Vanhustenviikon tapahtumien sisällöiksi voi ilmoittaa ja käydä katsomassa Facebook-sivuillamme: Vanhustenpäivä ja -viikko. Tervetuloa keskustelemaan ja ilmoittamaan omista tapahtumistasi.