Ajankohtaista

Vuoden vanhusteko 2019 – palkinnonhaku on käynnistynyt

Vuoden vanhusteko 2019 mainoskuva. Vanha pariskunta tanssii iloisena ulkona.

Onko tiedossasi asia, teko tai hanke, joka ansaitsisi Vuoden vanhusteko -tunnustuksen?

Vanhustyön keskusliitto ja Ilmarinen etsivät ehdokkaita Vuoden vanhusteko 2019 -palkinnon saajaksi. Palkinto on suuruudeltaan 5000 euroa ja se myönnetään hyvälle vanhustyön teolle tai hankkeelle. Palkinnon avulla halutaan kannustaa vanhustyön menetelmien kehittämiseen ja nostaa vanhustyön arvostusta. Voittaja julkistetaan valtakunnallisen Vanhustenpäivän pääjuhlassa 6.10.2019 Sodankylässä.

Hakemuksen voi tehdä sähköiselle lomakkeelle oheisen linkin kautta: https://bit.ly/2WS2yC3 tai postittaa osoitteella Vanhustyön keskusliitto, Mailis Salmi, Malmin kauppatie 26, 00700 Helsinki. Hakemuksen tulee olla Vanhustyön keskusliitossa 14.6.2019 klo 16 mennessä. Sähköisen lomakkeen kirjoitustilaa ei ole rajoitettu eli kirjoitustilaa on enemmän kuin lomakkeella näkyvän laatikon verran. Hakemuksen saa tulostettua talteen ja sitä voi vielä muokata Lähetä-painikkeen painamisen jälkeen, jolloin yhteenvetosivu aukeaa.

Vanhusteko 2019 kilpailun säännöt

Vanhustyön keskusliiton käynnistämät Vanhustenpäivä ja -viikko ovat maassamme pisimpään juhlittuja valtakunnallisia teematapahtumia! Vanhustenpäivää on vietetty jo vuodesta 1954 lähtien lokakuun ensimmäisenä sunnuntaina. Sitä seuraava viikko on Vanhustenviikko. Vanhustenviikkoa vietetään tänä vuonna 6.10.-13.10.2019 teemalla Varaudu vanhuuteen – Gardera dig för ålderdomen.