eYstäväpiiri-kohtaamiset

Pienryhmäkeskusteluja verkossa

eYstäväpiiri-kohtaamiset ovat iäkkäille ihmisille suunnattuja verkon kautta tapahtuvia ryhmäkeskusteluja, joiden tavoitteena on lievittää ja ennaltaehkäistä yksinäisyyttä koronatilanteessa.

Ohjatut eYstäväpiiri-kohtaamiset järjestetään tunnin mittaisina verkkotapaamisina kerran viikossa kuusi kertaa peräkkäin, minkä jälkeen osallistujien toivotaan jatkavan yhteydenpitoa haluamallaan tavalla. Osallistujilla on tärkeää olla mahdollisuudet verkon kautta käytävään keskusteluun tietokoneen tai tabletin välityksellä videoyhteydellä.

Suljetuissa eYstäväpiiri-kohtaamisissa on mukana korkeintaan neljä osallistujaa, joiden kanssa ohjaaja juttelee ennen kohtaamisten alkamista. Samat osallistujat ovat mukana kaikissa kuudessa ohjatussa verkkotapaamisessa.

eYstäväpiiri-kohtaamisia käynnistyy alueittain eri puolilla Suomea huhti-toukokuussa, tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisohjeet kuhunkin alueelliseen verkkopienryhmään löydät tapahtumistamme.

Kohtaamisissa hyödynnetään pitkään tutkitun ja kehitetyn Ystäväpiiri-ryhmämallin ja eYstäväpiiri-ryhmän elementtejä. eYstäväpiiri-kohtaamiset on suunniteltu ja kehitetty juuri koronan aiheuttamaan poikkeukselliseen tilanteeseen.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos olet kiinnostunut eYstäväpiiri-kohtaamisiin osallistumisesta alueellasi!