eVoima-kohtaamiset

eVoima-kohtaamiset

eVoima-kohtaamiset tarjoavat iäkkäille pariskunnille mahdollisuuden tuulettaa ajatuksia tilanteessa, jossa etenevä muistisairaus mietityttää

eVoima-kohtaamiset ovat verkossa tapahtuvia vertaistapaamisia iäkkäille pariskunnille, joista toisella on etenevä muistisairaus. Toiminnan tavoitteena on tukea iäkkäiden pariskuntien voimavaroja ja hyvinvointia koronaepidemian aikana. Kohtaamisissa hyödynnetään pitkään tutkittujen ja kehitettyjen ryhmämalliemme (Omahoitovalmennus-ryhmä sekä Ystäväpiiri-ryhmä) elementtejä.

Ohjattuja eVoima-kohtaamisia järjestetään noin tunnin mittaisina verkkotapaamisina kerran viikossa 6 kertaa peräkkäin, minkä jälkeen osallistujien toivotaan jatkavan yhteydenpitoa haluamallaan tavalla. Osallistujalla on tärkeää olla mahdollisuudet verkon kautta käytävään keskusteluun esimerkiksi tietokoneen tai tabletin välityksellä videoyhteydellä.

Suljetuissa eVoima-kohtaamisissa on mukana korkeintaan neljä pariskuntaa, joiden kanssa ohjaaja juttelee ennen vertaisryhmän alkamista. Samat osallistujat ovat mukana kaikissa kuudessa ohjatussa verkkotapaamisessa.

Ota rohkeasti yhteyttä alueohjaajaan, jos olet kiinnostunut eVoima-kohtaamisiin osallistumisesta!