Osallistu tutkimukseen

Osallistu tutkimukseen

Oletko yli 55-vuotias? Osallistu vanhuuteen varautumista käsittelevään tutkimukseen!

Vanhempi pariskunta tietokoneen ääressä
Kuva: Ilkka Vuorinen

Etsimme nyt vapaaehtoisia osallistumaan kahdenkeskiseen teemahaastatteluun videopuhelun välityksellä. Tutkimuksessa käsittelemme vanhuuteen varautumista eri osa-alueiden tiimoilta, mm. taloudellisen, sosiaalisen ja oikeudellisen ennakoinnin näkökulmista. Tutkimus antaa meille tärkeää tietoa siitä, minkälaisiin asioihin ihmiset varautuvat ja mitkä asiat varautumisessa koetaan tärkeiksi tai vaikeiksi.

Näin osallistut tutkimukseen

Toteutamme haastattelut Vooler-videopuheluohjelmalla, joka toimii suoraan sähköpostilinkin kautta. Sinun ei siis tarvitse asentaa koneellesi uusia ohjelmia, vaan riittää, että sinulla on tietokoneessasi toimiva kamera ja mikrofoni. Haastattelua varten on hyvä varata aikaa noin tunti.

Pyrimme järjestämään haastattelun joustavasti silloin, kun sinulle sopii. Voit osallistua tutkimukseen ilmoittamalla sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään.

Emme luovuta sähköpostiosoitettasi muuhun tarkoitukseen. Vaihtoehtoisesti voit olla meihin suoraan yhteydessä puhelimitse arkisin klo. 8:00-16:00. Puhelinnumero: 0504133053

Osallistuminen on luottamuksellista

Tutkimukseen osallistuminen on luottamuksellista. Haastateltavien henkilöllisyydet eivät tule ilmi tutkimusjulkaisusta. Haastattelu tallennetaan. Käytämme tallennettua haastatteluaineistoa ainoastaan tutkimustarkoituksiin ja säilytämme sen puhtaaksikirjoitetussa tekstimuodossa salasanalla suojatulla kovalevyllä. Poistamme mahdollisia jatkotutkimuksia varten säilytetystä aineistosta tutkimukseen osallistuneiden henkilötiedot sekä niihin epäsuorasti viittaavat kohdat.

Lisätietoja

Visa Rantanen
visa.rantanen@vtkl.fi
050 4133053