Medialle

Medialle vanhuuteen varautumisesta

Vanhustyön keskusliiton Vanheneminen.fi -hankkeessa (2018-2020) kannustamme kansalaisia varautumaan tulevaisuuteensa. Teettämämme kansalaisgallupin mukaan moni havahtuu miettimään vanhuuteen varautumista vasta ikäännyttyään tai jäätyään eläkkeelle.

Vanhuuteen varautumiseen liittyy niin erilaiset asiakirjat, taloudelliset kysymykset, asuminen ikääntyneenä, toimintakyvyn ja terveyden ylläpito kuin sosiaaliset suhteet ja omannäköisen elämän pohtiminen.

Vanhuuteen varautuminen kiinnostaa

Vuonna 2017 50-vuotta täyttäneitä asui Suomessa yli kaksi miljoonaa. 90 % kansalaisgalluppimme vastaajista oli sitä mieltä, että vanhuuteen kannattaa varautua erittäin paljon tai jossain määrin.

Autamme mielellämme löytämään kiinnostavan kulman tai juttuaiheen vanhuuteen varautumiseen liittyen. Yhteistyöverkostomme asiantuntemus on median käytössä, ja voimme auttaa sopivien haastateltavien löytämisessä.

Jaamme Twitterissä @vanheneminen tilillä ajankohtaisia ja kiinnostavia juttuja ja puheenaiheita vanhuuteen varautumiseen liittyen – seuraa meitä myös siellä!