Tukea korona-aikaan

Tukea korona-aikaan

Tältä sivulta löydät tukea ja käytännön vinkkejä korona-ajan toimintaan sekä linkkejä sivuihin, joilta löydät lisätietoa koronasta ja koronatilanteesta.

Vinkkejä korona-aikaan

Linkkejä viranomaisten koronasivuille

Lue kirjoituksiamme

Tutustu kirjoituksiimme koskien koronaa ja sen aiheuttamia muutoksia toiminnassamme sekä sen synnyttämistä uusista toimintatavoista ja palveluista.

Voin sanoa, että minulle ainakin ryhmä oli tosi tärkee.  Että voi sanoa ääneen korona-ahdistuksia ja pelkoja. Se jotenkin helpotti. Ja sitten just tää, että suureni se elinpiiri. Samassa veneessähän me ollaan kaikki. Siinä tuli tällainen yhteisöllisyys ja positiivinen mieli, että kyllä tästä selvitään. Ilman tätä olisin varmaan ollut paljon yksinäisempi. Ja tästä teknisestä puolesta, se oli tosi helppo. Alusta toimi heti. Ei tarvinnut teknologiaa jännittää, että tuleeko tästä mitään, kun se oli niin helppoa.

  • eYstäväpiiriin osallistuneen kommentti

Oli kuin olisin aina tuntenut puheluun vastanneen henkilön. Jo henkilön äänensävy, kun vastasi puhelimeen oli niin ystävällinen ja kutsuva. Olin voinut jatkaa puhelua vaikka miten kauan. Juttelimme kaikenlaista ja muistelimme menneitä. Voin suositella muitakin soittamaan. Itselle jäi erittäin hyvä mieli.

  • Ritva Jokinen