Tapahtumat

Iloa ja oivalluksia ryhmätoimintaan 2, TAMPERE

Järjestämme toivotun lisäkoulutuksen Iloa ja oivalluksia ryhmätoimintaan -koulutukselle. Molemmat koulutuspäivät ovat itsenäisiä kokonaisuuksia. Koulutuksiin osallistumisjärjestyksellä ei ole merkitystä.

Koulutuspäivä on toiminnallinen, harjoituksiin painottuva ja uusia ideoita antava. Sisältö painottuuu osallistaviin menetelmiin, joissa hyödynnetään mm. luonto- ja taidelähtöisiä menetelmiä. Saat myös mahdollisuuden vertaistuellisiin keskusteluihin toisten ammattilaisten kanssa sekä jakaa omia kokemuksia ja osaamistasi.

Lisätietoja koulutuksesta: Anu Lintilä 050 5722830 tai anu.lintila@vtkl.fi

Koulutuksen hinta on 70 euroa sisältäen päiväkahvin ja materiaalin. Koulutus on suunnattu ammattilaisille, jotka ohjaavat iäkkäille erilaista ryhmä- ja päivätoimintaa.

Oletko löytänyt kaikki Vahvikkeen ideat? Perehdytään päivän aikana käytettävien materiaalien Vahvike-aineistoihin, joita on helppo hyödyntää omissa ryhmissä kuntoutumisen tukena ja arjen iloksi.

Koulutuksen hinta on 70 euroa sisältäen päiväkahvin ja materiaalin. Koulutus on suunnattu ammattilaisille, jotka ohjaavat iäkkäille ihmisille erilaista ryhmä- ja päivätoimintaa.

Ohjelma:

8:30-11:30

Esittäytyminen ja päivään virittäytyminen

Ideoita ryhmäsisältöihin

11:30-12:30

Omakustanteinen lounas


12:00-14:00

Ryhmämenetelmiä taiteesta ammentaen ja pelien avulla aivotoimintaa virkistäen

14:00-14:20

Pullakahvitarjoilu

14:20-16:00

Luonnosta voimaa ryhmään ja ohjaajalle

Päivän koonti ja palaute.