Tapahtumat

eVoima-kohtaamiset Helsinki

eVoima-kohtaamiset ovat vertaistapaamisia varhaisvaiheessa olevaa muistisairautta sairastaville ja puolisoille eli iäkkäille pariskunnille. Verkkotapaamiset toteutetaan videoyhteydellä pienryhmissä ja niiden tavoitteena on tukea osallistujien hyvinvointia koronatilanteessa. Ohjattuja eVoima-kohtaamisia järjestetään tunnin mittaisina verkkotapaamisina kerran viikossa kuusi kertaa peräkkäin, minkä jälkeen osallistujien toivotaan jatkavan yhteydenpitoa haluamallaan tavalla.

Osallistujilla on tärkeää olla mahdollisuudet verkon kautta käytävään keskusteluun tietokoneen välityksellä videoyhteydellä. Osallistujalla on tärkeää olla mahdollisuudet verkon kautta käytävään keskusteluun esimerkiksi tietokoneen tai tabletin välityksellä videoyhteydellä. Suljetuissa eVoima-kohtaamisissa on mukana korkeintaan neljä pariskuntaa, joiden kanssa ohjaaja juttelee ennen kohtaamisten alkamista. Samat osallistujat ovat mukana kaikissa kuudessa verkkotapaamisessa.
Helsingin eVoima-kohtaamiset pidetään keskiviikkoisin klo 10:30-11:30 kesän 2020 aikana. Ryhmään mahtuu osallistujia.
Lisätietoja tästä eVoima-kohtaamisryhmästä saat ottamalla yhteyttä ryhmän ohjaajiin: Annukka Ohvo puh. 09 310 73540 ja Hanna Paunonen puh. 09 310 46638

Kohtaamisissa hyödynnetään Omahoitovalmennus-ryhmämallin, pitkään tutkitun ja kehitetyn Ystäväpiiri-ryhmämallin elementtejä. eVoima-kohtaamiset on suunniteltu ja kehitetty juuri koronan aiheuttamaan poikkeukselliseen tilanteeseen.

Ohjelma: