Tapahtumat

Miten kehitän digitaitojani

Toukokuussa vietetään Digi- ja väestöviraston koordinoimaa Digitaitoviikkoa. Viikon teemana on Suomi ikääntyy ja monimuotoistuu – digi tukee meitä kaikkia! Teemaviikolla Vanhustyön keskusliiton SeniorSurf-toiminta ja Suomi-Seura ry järjestävät yhteistyössä senioreille suunnatun webinaarin Miten kehitän digitaitojani.

Iäkäs nainen ja mies istuvat pöydän ääressä ja katsovat tietokonetta.

Webinaari senioreille 21.5.2024

Miten kehitän digitaitojani – tietoa digiopastuksista ja vinkkejä itseopiskeluun

Aika: tiistaina 21.5.2024 klo 14.00 – 16.00 (UTC+3)
Paikka: Teams

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu webinaariin tästä. Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistuksen ja osallistumislinkin sähköpostiisi.

Ohjeet Teams-osallistumista varten

Ohjelma:

Nykypäivänä digi- ja mediataitojen tarpeesta puhutaan paljon. Mitä ne oikeastaan ovat ja miten niitä voi kehittää? Entä minkälaisia seniorit ovat digipalveluiden ja median käyttäjinä? Tule kuulemaan ja esittämään kysymyksiä senioreille tarjottavasta digiopastuksesta ja saamaan vinkkejä digitaitojen omatoimiseen opetteluun. Puhumassa SeniorSurfin asiantuntija Nina Ziessler ja hankekoordinaattori Emmaleena Niemi sekä Enter ry:n vapaaehtoinen vertaisopastaja.

Tilaisuus järjestetään Teamsissä ja voit osallistua siihen mistä päin maailmaa tahansa. Ilmoitettu alkamisaika on Suomen aikaa. Tilaisuus pidetään suomeksi.

Tietoiskun alkuosa (noin 45 min) tallennetaan jälkikäteen katsottavaksi. Linkki tallenteeseen julkaistaan Vanhustyön keskusliiton YouTube-kanavalla (SeniorSurf-soittolista) ja lähetetään myös sähköpostilla ilmoittautuneille. Pienen tauon jälkeen pidettävä loppuosa pidetään keskustelevana. Kysymyksiä voi lähettää joko ilmoittautumisen yhteydessä tai esittää tilaisuuden keskusteluosuudessa.