Tapahtumat

Viesti vaikuttavammin – verkkokoulutus

Viesti vaikuttavammin verkkokoulutus järjestetään yhteistyössä Suomalaisen Työn Liiton ja Vanhustyön keskusliiton kanssa.

Nappaa mukaasi käytännön vinkit ja työkalut viestinnän vaikuttavuuden ja tuloksellisuuden parantamiseen Suomen johtavien osaajien luotsaamana.

Ohjelma:

Mitä saat: 

– Uusimman tutkitun tiedon viestinnän kehityssuunnista  

– Testatut työkalut viestinnän vaikuttavuuden ja tuloksellisuuden parantamiseen

– Iloa ja inspiraatiota useiden esimerkkien kautta 

– Käytännön vinkkejä viestinnän kehittämiseen   

 

Webinaarin vetäjät: 

Palkittu tietokirjailija, vaikuttavan viestinnän ammattilainen, rakastettu kouluttaja Kati Keronen ja selkeän viestinnän moniottelija, oivalluttava kouluttaja Laura Niemi Valoria Oy:stä, jolla on laaja sote-alan tausta viestijänä. Sekä Kati että Laura toimivat kouluttamisen lisäksi viestinnän strategisen suunnittelun ja päivittäisten viestinnän tehtävissä erilaisissa organisaatioissa.

 

Vapaaehtoinen ennakkotehtävä webinaariin osallistuville:

Lähetä sähköpostitse (kati.keronen@valoria.fi) 1.2.2021 mennessä jokin yhteisöllesi tyypillinen teksti- kuva- tai videosisältö 

(esimerkiksi linkki nettisivulle / blogiin / somepostaukseen tai sähköpostin liitteenä esimerkiksi Word-tiedosto),  josta haluaisit saada kommentteja koulutuksen aikana. Koulutuksessa käydään yhdessä läpi muutamia erilaisia esimerkkejä.

 

Lähdethän mukaan? 

Tule mukaan innostumaan ja ilmoittaudu viimeistään 1.2.2021. Koulutukseen voi organisaatiostanne osallistua useampi.

Webinaarin osallistumislinkin lähetämme tapahtumaa edeltävänä iltapäivänä sähköpostitse.