Vuoden vanhusteko -palkinto

Vuoden vanhusteko -palkinto

Ilmarinen ja Vanhustyön keskusliitto jakavat vuosittain palkinnon hyvälle vanhusteolle tai hankkeelle. Palkinnon suuruus on 5 000 euroa.

Hyvät käytännöt näkyviin!

Vuoden vanhusteko 2019 -palkinto

Palkinto on jaossa nyt kahdettatoista kertaa. Sen avulla halutaan kannustaa vanhustyön menetelmien kehittämiseen ja nostaa vanhustyön arvostusta.

Voittajan valinnassa huomioidaan myös teon ajankohtaisuus, esimerkillisyys, innovatiivisuus ja yhteiskunnallinen vaikuttavuus.

Arviointiraati tutustuu kaikkiin hankkeisiin. Voittaja julkistetaan ja palkitaan valtakunnallisessa Vanhustenpäivän pääjuhlassa 6.10.2019 Sodankylässä.

Tämän vuoden hakuaika on päättynyt.

Tutustu kilpailun sääntöihin:

 

Hakemuksen voi tehdä sähköiselle lomakkeelle oheisen linkin kautta: https://bit.ly/2WS2yC3  tai postittaa osoitteella Vanhustyön keskusliitto, Mailis Salmi, Malmin kauppatie 26, 00700 Helsinki. Hakemuksen tulee olla Vanhustyön keskusliitossa 14.6.2019 klo 16 mennessä. Sähköisen lomakkeen kirjoitustilaa ei ole rajoitettu eli kirjoitustilaa on enemmän kuin lomakkeella näkyvän laatikon verran. Hakemuksen saa tulostettua talteen ja sitä voi vielä muokata Lähetä-painikkeen painamisen jälkeen, jolloin yhteenvetosivu aukeaa.