Ajankohtaista

Tapahtumat ja tilaisuudet peruttu korona-epidemian vuoksi

Kotiturva palvelee ja asiantuntija auttaa

Suomi on siirtymässä osaksi epidemia-aluetta. Vanhustyön keskusliitto noudattaa hallituksen 12.3. antamia ohjeistuksia koronaviruksen leviämisen hidastamiseksi.

Hallitus suosittaa, että kaikki yli 500 hengen yleisötilaisuudet perutaan toukokuun loppuun saakka. Lisäksi suositellaan, että myös muiden kokoontumisten järjestäjät harkitsevat riskiarvioiden pohjalta vastaavien tilaisuuksien järjestämistä.

Kaikkien tulee noudattaa erityistä harkintaa ja varovaisuutta etenkin riskiryhmien kanssa asioidessa ja lähikontakteja riskiryhmien kanssa tulee välttää. Riskiryhmiin kuuluvat ikääntyneet ja perussairaat. Vanhustyön keskusliiton toiminnan ja tapahtumien pääasiallisena kohderyhmänä ovat ikäihmiset tai heidän kanssaan työskentelevät henkilöt.

Kaikki Vanhustyön keskusliiton järjestämät tapahtumat ja kokoukset pidetään mahdollisuuksien mukaan etänä, siirretään myöhempään ajankohtaan tai perutaan kokonaan toistaiseksi.

Vanhustyön keskusliitossa toimii varautumisryhmä, joka seuraa tilanteen kehittymistä ja ohjeistaa tarpeen mukaan.

Ajankohtaista tietoa koronaviruksesta

Ajankohtaista tietoa koronaviruksesta saa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) sivulta Ajankohtaista koronaviruksesta COVID-19.


Tiedotetta päivitetty 13.3.2020 lisäämällä THL:n sivujen tiedot.