Ajankohtaista

Miljoona sivulatausta Vahvike.fi-aineistopankista

Senioritoiminnan Kuvamuistiharjoitus lapsille ja isovanhemmille.

Vahvike on avoin, maksuton ja pysyvä aineistopankki iäkkäiden ihmisten ryhmä- ja viriketoiminnan tukemiseen palvelutaloissa, ryhmissä, vanhustyön opetuksessa ja yksityiskodeissa.

Vahvikkeen sivulatauksia on ollut tänä vuonna jo yli miljoona. Aineistopankkia voivat käyttää erilaisten ryhmien ja kerhojen ohjaajat sekä yksittäiset ihmiset. Se sopii erinomaisesti ikäpolvien yhteisen toiminnan suunnitteluun sekä opetuskäyttöön.

Vahvike sisältää aineistoja, jotka voi napata käyttöön lennosta. Silloin, kun hoivatyön lomaan sopii hetki tehdä jotain muuta, voi Vahvikkeen vuodenajoista poimia jotain ajankohtaan sopivaa toimintaideaa ja keskustelunaihetta.

Kuvapankista voi valita sopivia kuvia keskustelun pohjaksi tai vain katseltavaksi ja nautittavaksi. Kuvia voi käyttää myös vuodepotilaan ilona.

Aineistopankin rakentamisessa on otettu huomioon ikääntyneet käyttäjät. Teksti on tavanomaista suurempaa, joten sivusto ei suuntaa huomiota heikentyneeseen näkökykyyn, eikä sivustolle tullessa tarvitse etsiä helppokäyttöisyystoimintoja.

Vuoden 2019 suosituin tuloste

Vahvikkeen suosituin tuloste on ollut Senioritoiminnan Kuvamuistiharjoitus lapsille ja isovanhemmille. Sitä on ladattu tämän vuoden aikana Aivojumppa-laatikosta yli 4 500 kertaa.

Vahvikkeen sivulatauksia on yhteensä yli 3,6 miljoonaa.

Katso suosituin tuloste: www.vahvike.fi/fi/aivojumppa