Avoimet työpaikat

Ystäväpiiri-toiminnan alueohjaaja

Vanhustyön keskusliiton Ystäväpiiri-toiminta lievittää ja vähentää iäkkäiden ihmisten yksinäisyyttä. Ystäväpiiri-ryhmiin on tähän mennessä osallistunut yli 10 000 iäkästä ihmistä yli 1000 koulutetun Ystäväpiiri-ryhmänohjaajan toimesta. Yhdeksän kymmenestä iäkkäästä osallistujasta kokee yksinäisyyden lievittyneen.

Ystäväpiiri-toimintaa toteuttaa kuuden hengen koordinoiva tiimi sekä 14 aktiivista Ystäväpiiri-kouluttajaa ympäri Suomea.

Haemme tiimiimme

Ystäväpiiri-toiminnan alueohjaajaa

Länsi- ja Sisä-Suomen sekä Lounais-Suomen työskentelyalueelle 1.5.2020 alkaen koordinoimaan Ystäväpiiri-toimintaa.

Alueohjaajalta edellytetään vahvoja verkostoyhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, itsenäistä työskentelyotetta, koordinointi- ja kouluttajakokemusta, matkustusvalmiutta sekä perehtyneisyyttä gerontologisen kuntoutuksen ja iäkkäiden ihmisten yksinäisyyden alueilla. Ystäväpiiri-ohjaajakoulutus katsotaan eduksi.

Tarjoamme näköalapaikan vanhustyöhön, moniammatillisen ja asiantuntevan työyhteisön, mukavan ja jäseniään tukevan tiimin sekä sosiaalialan järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukaiset ehdot. Työtä tehdään pääasiassa etänä, esim. kotitoimisto. Työpisteen on hyvä sijaita keskeisten kulkuyhteyksien varrella kuten Jyväskylä tai Tampere.

Lisätietoja Ystäväpiiri-toiminnasta: www.vtkl.fi/ystavapiiri-toiminta.

Tiedustelut puhelimitse 4.3. klo 9-15, Ystäväpiiri-toiminnan päällikkö Anu Jansson, puh. 050 4022 529

Hakemus palkkatoiveineen ja CV tulee jättää yhtenä PDF-tiedostona osoitteeseen rekrytointi@vtkl.fi torstaihin 5.3.2020 klo 16.00 mennessä.


Vanhustyön keskusliitto – Centralförbundet för de gamlas väl ry on maan laajin valtakunnallinen vanhuusalan järjestö. Liitto toteuttaa vanhuuspoliittista vaikuttamista ja jäsenyhteisöjen edunvalvontaa ikääntyneiden ihmisten hyvinvoinnin, toimintakykyisyyden ja turvallisuuden edistämiseksi.

Liitto tarjoaa kattavasti toimintaa, koulutusta ja asiantuntijuutta ikääntyneiden hyväksi. Toimintamuotojamme ovat Korjausneuvonta, Senioritoiminta, Ystäväpiiri-toiminta, Omahoitovalmennus, SeniorSurf ja Vahvike-aineistopankki. Toimintansa ja jäsenistönsä kautta liitto tavoittaa maanlaajuisesti satoja tuhansia ikääntyneitä ihmisiä.

Liitto julkaisee Vanhustyö-lehteä.

Arvokas vanhuus on ihmisoikeus. Aina.