Avoimet työpaikat

Haemme talouspäällikköä

Etsimme henkilöä, jolla on kykyä ja halua kehittää Vanhustyön keskusliiton taloutta strategian mukaisesti ja toimintaympäristön muutoksia ennakoiden. Tarjoamme monipuolisen talouspäällikön tehtävän ihmiselle, jolle tärkeää on tehdä merkityksellistä työtä dynaamisessa ja asiantuntevassa työympäristössä.

Talouspäällikön tehtävässäsi vastaat taloudellisen seurannan toteuttamisesta, oikeellisuudesta ja raportoinnista sekä taloushallinnon operatiivisista toiminnoista. Raportoit tehtävässäsi toiminnanjohtajalle.

Talouspäällikkönä vastaat seuraavista kokonaisuuksista:

  • rahoitus ja taloushallinnon suunnittelu, toteutus, arviointi, kehittäminen ja päätösten toimeenpano
  • raportointi ja budjetit
  • ulkoa ostettavien IT-palveluiden järjestäminen ja hankinta sekä tietoturva
  • toimitilojen hallinta

Edellytämme, että uusi talouspäällikkömme sisäistää ja jakaa liiton arvot ja päämäärät. Lisäksi arvostamme kokemusta järjestötyöstä. Liiton organisaatiossa on matala hierarkia ja ihmiset tekevät työtä vahvasti arvopohjaisesti ja innostuneesti. Talouspäälliköltä odotetaan hyviä sosiaalisia taitoja, yhteistyökykyä ja avoimuutta.

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • Vahvaa kokonaisosaamista taloushallinnosta
  • Kokemusta sijoitustoiminnasta
  • Kokemusta sidosryhmätoiminnasta
  • Suomen kielen sujuvaa ja ruotsin kielen vähintään kohtalaista hallintaa
  • Verkostoitumis- ja viestintätaitoja

Työ alkaa sopimuksen mukaan syksyn 2023 aikana. Liiton toimipiste sijaitsee Malmilla Helsingissä.

Hakuaikaa on 13.9.2023 asti. Huomaa että käynnistämme haastatteluja jo hakuaikana, joten kannattaa toimia nopeasti. Lähetä hakemus liitteineen ja palkkatoiveineen osoitteeseen anni.lausvaara@vtkl.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja, Anni Lausvaara, 050 322 3021 seuraavina ajankohtina: to 24.8. klo 14–16 ja ma 11.9. klo 11–13.

Kutsut haastatteluun valituille lähetään 15.9. ja haastatteluja varten on varattu seuraavat ajankohdat: ma 18.9, ti 19.9 ja to 21.9.


Vanhustyön keskusliitto – Centralförbundet för de gamlas väl ry on Suomen laajin valtakunnallinen vanhuusalan järjestö, joka toimintansa ja jäsenistönsä kautta tavoittaa yli kaksi miljoonaa ihmistä. Tarjoamme ikääntymisen arkeen toimivia ratkaisuja niin omien kuin jäsenyhteisöjemme palveluiden kautta.

Teemme sekä kattavaa yhteiskunnallista vaikuttamista, että järjestämme iäkkäille ihmisille toimintaa ja neuvontaa. Tuomme iäkkäiden ihmisten äänen kuuluville kaikkialle missä toimimme.