Avoimet työpaikat

Haemme Omahoitovalmennus-toiminnan alueohjaajaa

Hakuaika on päättynyt.

Vanhustyön keskusliiton Omahoitovalmennus-toiminta on ryhmämuotoista valmennusta varhaisvaiheen muistisairastuneille ja heidän puolisoilleen eli iäkkäille pariskunnille. Keskeisiä elementtejä vaikuttavaksi todetun ryhmätoiminnan mahdollistamiseksi ovat Omahoitovalmennus-ohjaajakoulutus, verkostoituminen ja etsivän työn menetelmät. Käypä hoito -suosituksen sekä Laatusuosituksen mukainen toimintamme perustuu pitkäjänteiseen tutkimus- ja kehittämistyöhön.

Haemme

tiimiimme Omahoitovalmennus-toiminnan alueohjaajaa 3.5.2021 alkaen

koordinoimaan Omahoitovalmennus-toimintaa pääasiassa Pohjois-Suomen, Lapin ja Itä-Suomen työskentelyalueella sekä toimimaan kouluttajana Vanhustyön keskusliiton Omahoitovalmennus-koulutuksissa ympäri Suomea.

Alueohjaajalta edellytetään työhön soveltuvaa koulutusta sekä vahvoja verkostoyhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, itsenäistä työskentelyotetta, koordinointi- ja kouluttajakokemusta, matkustusvalmiutta sekä perehtyneisyyttä gerontologisen kuntoutuksen ja muistisairauksien alueilla. Omahoitovalmennus- ja/tai Ystäväpiiri-ohjaajakoulutus katsotaan eduksi.

Tarjoamme Omahoitovalmennus-toiminnan alueohjaajalle näköalapaikan vanhustyöhön, moniammatillisen ja asiantuntevan työyhteisön, mukavan ja jäseniään tukevan Omahoitovalmennus- ja Ystäväpiiri-tiimin sekä sosiaalialan järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukaiset ehdot. Työtä tehdään pääasiassa etänä (kotitoimisto). Työpisteen on matkustusta ajatellen hyvä sijaita keskeisten kulkuyhteyksien varrella (esim. Kuopio, Oulu, Rovaniemi).

Lisätietoja

Lisätietoja Omahoitovalmennus-toiminnasta: vtkl.fi/omahoitovalmennus.

Tiedustelut

Tiedustelut alueohjaaja Laura Rautiainen ma 22.2. klo 10-12 ja 23.2. klo 13-15 puh. 050 317 2562

Hakemus

Hakuaika on päättynyt.


Vanhustyön keskusliitto – Centralförbundet för de gamlas väl ry on maan laajin valtakunnallinen vanhuusalan järjestö. Liitto toteuttaa vanhuuspoliittista vaikuttamista ja jäsenyhteisöjen edunvalvontaa ikääntyneiden ihmisten hyvinvoinnin, toimintakykyisyyden ja turvallisuuden edistämiseksi.

Liitto tarjoaa kattavasti toimintaa, koulutusta ja asiantuntijuutta ikääntyneiden hyväksi. Toimintamuotojamme ovat Korjausneuvonta, Senioritoiminta, Ystäväpiiri-toiminta, Omahoitovalmennus, SeniorSurf ja Vahvike-aineistopankki. Toimintansa ja jäsenistönsä kautta liitto tavoittaa maanlaajuisesti satoja tuhansia ikääntyneitä ihmisiä.

Vanhustyön keskusliitto logo    Tuettu Veikkauksen tuotoilla