Avoimet työpaikat

Haemme asiantuntijaa ja kahta koordinaattoria seniorien digituen organisointiin ja kehittämiseen

Haemme vahvistusta Vanhustyön keskusliiton laajenevaan SeniorSurf-toimintaan.

Kannustamme ja tuemme organisaatioita seniorien digituen järjestämiseen sekä vaikutamme laajasti päätöksentekoon ja palveluiden kehittämiseen, jotta ikääntyneiden tarpeet käyttäjinä otetaan huomioon. Teemme monipuolista työtä seniorien digitaitojen ja digiosallisuuden tukemiseksi. Työskentelemme vahvasti erilaisissa verkostoissa. Rohkaisemme myös suoraan senioreita tarttumaan digilaitteisiin ja nettiin.

Ikädigituki-hankkeessa (kehittämishanke vuosille 2022-2024) kehitetään senioreille valtakunnallinen helpdesk-palvelu, josta he saavat vertaistukea digipulmiinsa. Helpdesk-palvelun kautta seniorien digitaidot kasvavat ja digiosallisuus vahvistuu. Etädigituki on saatavilla yhden puhelinnumeron, sähköpostin ja verkkosivun kautta. Hanke tuo senioreille uutta vapaaehtoistoimintaa ja digitukikentälle laajuudessaan täysin uuden palvelun.

Seniorien digiosallisuus ikäystävällisessä yhteiskunnassa on tärkeä asia meille, toivomme että se on tärkeää sinullekin. Nyt haemme kolmea uutta työntekijää.

1. Asiantuntija, SeniorSurf-toiminta
Työskentelee SeniorSurf-toiminnassa toistaiseksi voimassa olevassa työsuhteessa. Työhön kuuluu valtakunnallista seniorien digiopastustoiminnan koordinointia ja digituen parissa toimivien organisaatioiden tukemista. Hakijalta toivotaan osaamista seniorien digituesta, verkostotyöstä, aineistotuotannosta sekä viestinnästä.

2. Koordinaattori, Ikädigituki-hanke
Työskentelee kolmevuotisen (2022-2024) kehittämishankkeen viestinnällisenä ja hallinnollisena osaajana. Vastuulla ovat ensisijaisesti hankkeen yhteistyöverkostoissa toimiminen sekä viestintä. Hakijalta toivotaan osaamista lisäksi seniorien digituesta, digiosallisuudesta ja vapaaehtoisten koordinoinnista. Hakijalta toivotaan myös hyviä esiintymistaitoja ja helpdesk- sekä STEA-hankkeiden hallinnointiosaamista.

3. Koordinaattori, Ikädigituki-hanke
Työskentelee kolmevuotisen (2022-2024) kehittämishankkeen teknisenä osaajana. Hakijalta toivotaan osaamista helpdeskiin sopivien teknisten ratkaisuiden löytämiseksi. Hakijalta toivotaan osaamista lisäksi seniorien digituesta, verkostotyöskentelytaidoista sekä hyviä esiintymis- ja viestintätaitoja. Arvostamme kokemusta yritysyhteistyöstä.

Kerrothan hakemuksessasi, mitä tehtävistä haet.

Palkka: Noin 3200 – 3500 euroa / kuukausi hakijan osaamisesta ja kokemuksesta riippuen. Toivottavasti pystyt aloittamaan tehtävässä mahdollisimman pian.

Tarjoamme moniammatillisen, asiantuntevan ja jäseniään tukevan työyhteisön ja sosiaalialan järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukaiset ehdot. Toimipaikka on Helsingin Malmilla. SeniorSurf-toiminnan rahoitus tulee STEAlta vuosittain haettavalla rahoituksella.

Vanhustyön keskusliitto on asiantunteva, ihmisläheinen ja aktiivinen toimija, joka valtakunnallisena järjestönä edistää iäkkäiden ihmisten hyvinvointia ja sosiaalista turvallisuutta.

Hakemukset:

Lähetä hakemus ja ansioluettelo osoitteeseen rekrytointi@vtkl.fi viimeistään 24.1.2022.

Lisätiedot:

Voit kysyä tehtävistä lisätietoja puhelimitse p. 050 343 5955 Tiina Etelämäeltä keskiviikkona 12.1. klo 10-14 tai tiistaina 18.1. klo 10-14.

www.seniorsurf.fi