Ajankohtaista

Jäsenetu koulutuspalveluihin – Skhole Oy ja Vanhustyön keskusliitto yhteistyöhön

Keski-ikäinen nainen katsoo kiikareilla peltomaisemaa.

Sosiaali- ja terveysalan koulutusta verkossa tarjoava Skhole Oy ja Vanhustyön keskusliitto ry (VTKL) aloittavat yhteistyön. Skhole tarjoaa koulutusmateriaalia laajasti lääkehoidon kursseista käsihygieniaan, podcasteista lääkelaskentaan ja työhyvinvoinnista substanssikoulutuksiin. Kurssivalikoiman sisältö on tuotettu yhteistyössä alan asiantuntijoiden kanssa ja sisältää paljon vanhustyöhön liittyviä koulutuksia. Kurssit ja materiaalit ovat helposti saatavilla niin tutkintoon johtavassa koulutuksessa kuin organisaatioiden täydennyskoulutuksissakin.

Vanhustyön keskusliiton järjestöjohtaja Eva Korkiamäki kertoo, että palvelusta on kuultu paljon positiivista palautetta jäseniltä. Liitto haluaa nyt kokeilla uudenlaista ja erilaista keinoa tuoda lisäarvoa liiton jäsenille. Moni liiton jäsen käyttää jo Skholen palveluja ja tästä syystä palvelujen esittely myös muille liiton jäsenille on luontevaa. Yhteistyön avulla kaikille jäsenille tarjotaan mahdollisuus kokeilla palvelua.

10 % alennus liiton jäsenille

Koulutuspalvelu

Kaikki VTKL:n jäsenorganisaatiot saavat nyt 10 % alennuksen Skholen avaimet käteen -koulutuspalvelusta, joka on suunnattu hoitotyön parissa toimiville. * Skholen koulutuspalvelu on selainpohjainen palvelu, josta maksetaan vain vuosimaksu, jonka jälkeen käyttäjät saavat vapaan käyttöoikeuden kaikkeen palvelusta löytyvään materiaaliin. Vuosilisenssi määräytyy käyttäjämäärän mukaan sekä kattaa sisältöjen rajoittamattoman käytön ajasta ja paikasta riippumatta. Lääkehoidon koulutuksen lisäksi palvelusta löytyy yli 100 kurssia. Vanhustyöhön liittyviä kursseja ovat mm. ikääntyneiden lääkehoito, muistisairaan kohtaaminen ja kuntoutumista edistävä hoitotyö.

Tutustu kurssivalikoimaan tästä

Lääkeluvat helposti -palvelu

Skhole tarjoaa myös helpon verkkoratkaisun lääkelupien teoriakokeiden järjestämiseksi. VTKL:n jäsenorganisaatiot saavat myös Lääkeluvat helposti -palvelun listahinnoista 10 % alennuksen.* Palvelun käyttöönotto ja opiskelu on ilmaista, ja käyttäjä maksaa vain hyväksytysti suoritetuista lääkelupien teoriakokeista. Palvelun sisältö koostuu Skholen lääkehoidon kursseista, niiden itseopiskelutesteistä sekä varsinaisista kokeista, ja alustana on luonnollisesti Skholen oma oppimisympäristö, joka mahdollistaa opiskelun aikaan ja paikkaan katsomatta kaikilla selainyhteydellä varustetuilla päätelaitteilla.

Helppous ja ihmislähtöisyys palvelun keskiössä

“Kaikki lähtee ihmisestä. Vaikka kyseessä on verkkopalvelu, on se kuitenkin rakennettu käyttäjä ensin -ajatuksella – ihminen ihmiselle. Olemme alusta asti rakentaneet mutkatonta palvelumallia. Helppous ja miellyttävyys on koko homman ydin,” Skholen toimitusjohtaja Tuomas Lipponen summaa. Skhole mahdollistaa hoitoalan koulutusten opiskelun joustavuuden ja helppouden, sillä verkko-opiskelu ei sido aikaan tai paikkaan. Kurssit ovat ajankohtaisia asiantuntevia ja kattavia. Tarjonta myös täydentyy nopeasti ja jatkuvasti.

Skhole takaa esimiehille palvelun maksuttoman käyttökoulutuksen ja jatkuvan tuen. Näin varmistetaan, ettei kukaan jää palvelun tai käyttökysymysten kanssa yksin. Käyttökoulutus voidaan tarjota esimerkiksi henkilökohtaisena koulutuksena tai webinaarina. Skholen oppimisympäristö on mahdollista myös personoida järjestön oman ilmeen mukaiseksi.

Varaa tästä maksuton palveluesittely

Skhole soveltuu kaikille ja toimii kilpailuetuna hoitoalalla

Skholen palvelu ymmärtää, että kaikki ihmiset oppivat eri tavalla. Viola-kotiyhdistys ry:n henkilöstöpäällikkö Elina Konsala uskoo kolmen vuoden käyttökokemuksella Skholen mahdollistavan työnantajalle henkilöstön vaaditun osaamistason varmistamisen: “Erityisesti on pidetty erilaisille oppijoille suunnatuista, helppokäyttöisistä oppimateriaaleista, joita voi joko kuunnella, lukea tai katsella. Tämä mahdollistaa opiskelun jokaiselle juuri itselle parhaiten sopivalla tavalla. Yksi oppii katselemalla, toinen lukemalla ja kolmas kuuntelemalla – Skhole soveltuu kaikille.”

Helppouden lisäksi verkkokoulutus nähdään paitsi konkreettisena säästönä koulutuskustannuksista, myös kilpailuetuna työnantaja imagon näkökulmasta. Elpy ry:n palvelupäällikkö Sanna Ikonen pitää Skholen käyttöä ehdottomana vahvuutena: ”Elpyssä ollaan pyritty kouluttamaan henkilökuntaa paljon. Näemme, että se on ilman muuta kilpailuetu alalla. On jokaisen ihmisen perusasia töissä ollessaan ylläpitää ammatillista osaamistaan.”

Tutustu 2 viikkoa ilmaiseksi

Jokainen organisaatio voi kokeilla Skholen palveluita täysin maksutta kahden viikon ajan. Kokeilujakso ei sido mihinkään ja se umpeutuu automaattisesti 14 vrk kuluttua rekisteröitymisestä. Tutustuminen palveluun on siis turvallista ja mutkatonta. Tutustu Skholen tarjontaan ja hae itsellesi 2 viikon kokeilutunnukset klikkaamalla tästä.

Lisätietoja:

Tuomas Lipponen, CEO / Founder, Skhole Oy, 045 177 4826, tuomas.lipponen@skhole.fi

Eva Korkianmäki, järjestöjohtaja, Vanhustyön keskusliitto, 045 228 0090, eva.korkiamaki@vtkl.fi

 


*VTKL:n jäsen organisaatio, joka jo käyttää palvelua tulee automaattisesti saamaan alennuksen seuraavalla laskutuskaudella.